Maci varró tanfolyam

maci-5-1A játékmackó az életünk nélkülözhetetlen szereplője! Nem nőhet fel egy gyerek maci nélkül, és legtöbben megtartunk gyerekkori mackóinkból néhányat felnőtt korunkra is!

Lehet az ember csecsemő, óvodás korú, kisiskolás, kamasz vagy felnőtt, ha egy kedves medvét ajándékozunk neki, nem tévedhetünk nagyot, hiszen a puha, ölelnivaló mackóknak mindenki örül.

Épp ezért határoztam el, hogy ezt a csodálatos, kreatív tevékenységet, mint a mackó varrás tanítani is fogom.

Gyere, és tanuld meg a maci varrás fortélyait! Egy napos, (6-7 órás) közös maci varró tanfolyamra hívlak!

maci9-1A tanfolyamon 22-23 cm magas macit fogunk késziteni. A maci kezei, lábai és feje is forgatható, mert különleges maci izülettel kapcsolódnak a testhez.  A medvécskénk így mókás pozíciókba állítható. A macit szilikonizált poliészterrel fogjuk tölteni, és a pocakja aljába műanyag granulátum nehezítést kap. 

Megtanuljuk a maci arcának és karmocskáinak hímzését, a végtagok csatlakoztatását. Sok apró trükk kell, hogy a mackónk igazán kedves, formás legyen.

A macinkat polár anyagból készítjük, hat féléből tudsz választani, kedved szerint. A talpára és a mancsára sok-sok anyagból tudsz neked tetszőt választani. Ha van otthon olyan anyagod, amit nagyon kedvelsz, és abból varrnád a medvét, szintén elhozhatod.

Maci anyagok
Ilyen anyagokból választhatsz. A macik díszítése illusztráció… A tappancsok és mancsok anyaga sok féléből választható.

 

A tanfolyam díja 9.500 Ft, mely tartalmazza az oktatás díját és minden alapanyagot. Ha hozol saját anyagot, az nem módosítja a tanfolyam árát.

A tanfolyamon lesz lehetőséged további macikhoz alapanyagot illetve izület-csomagot vásárolni.

Mi a feltétele a tanfolyamra való jelentkezésnek?
A tanfolyamon akkor tudod követni a folyamatot, ha van némi tapsztalatod gépi és kézi varrásban. Nem kell profi varrónőnek lenned, de ha még nem volt a kezedben tű, vagy nem használtál varrógépet, akkor nem javaslom, hogy jelentkezz a tanfolyamra.

Mit kell hozni a tanfolyamra?

  • Szabóolló – aminek a hegye is könnyen vág, vagy plusszban olyan olló, aminek éles a vége is.
  • Gombostű – lehetőleg jó minőségű, üveg fejű legyen.
  • Bababtű, vagy hosszú, vékony, de nagyobb lyukú tű. Ha nincs babatűd, a tanfolyamon tudsz vásárolni!
  • Golyóstoll
  • Ha van, hozz kúpos fogót
  • Lehetőség szerint hozd el a varrógépedet!

A tanfolyam hangulatáról 1000 szó helyett is jobban beszél az alábbi kis összeállítás, melyet fogadj szeretettel:

Az összeállítás képeit külön-külön EBBEN az albumban is megnézheted! (új ablakba nyílik) Külön köszönet Gugyerás Ferencnek a fotókért!

Várlak szeretettel a tanfolyamon! A minimális létszám 3 fő, a maximális 8 fő.

A 2023-as Húsvét előtti időszakban szervezett maci varró tanfolyamon varrhatsz nyuszit is (vagy macit, vagy nyuszit…). Bármelyiket szeretnéd, töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot!

Feliratkozás az Értesítőre