Hírlevél feliratkozás

Kedves Érdeklődő, szeretettel köszöntelek az Értesítő feliratkozó oldalon!

Három baba egy szabásmintával - Ingyenes leírás

Erre számíthatsz, ha feliratkozol: 

  • Kapsz egy INGYENES, kezdők számára is jól követhető leírást, melynek segítségével elkészítheted pici gyermeked (unokád, … ) első babáit!

Nincs annál szívmelengetőbb, mint amikor egy anyuka maga készíti el szeme fénye első játékait. Tapasztalatból tudom, hogy ez milyen sokat jelent a gyermek számára is. Ugye Te sem szeretnéd, ha a gyermeked műanyag játékokkal játszana? A leírásban egy szabásmintával három babát is varrhatsz!

Egy rongyikát, a legkisebbnek, egy matató manót, amelynek végtagjaiba érdekes kitapintható tárgyakat rejthetsz, fejlesztve ezzel gyermeked érzékelését, finommotoros képességeit, valamint egy puha babát, ami már a nagyobbaknak is kedves játék lehet. A puha babára már babaruha is adható, melynek ingyenes leírása ott fog lapulni valamelyik Értesítő levelemben. 🙂

Az sem baj, ha nincs otthon nyomtatód (a szabásminta kinyomtatásához), vagy varrógéped. A leírás teljesen “akadály-mententesített”!

  • Értesítelek továbbá a tanfolyami időpontokról, az új leírásokról, valamint amikor érdekes blogbejegyzés születik az oldalon.

Az értesítőről bármikor leiratkozhatsz!