Ajándékcsomagok


Néhány visszajelzés azoktól, akik már kipróbálták a Gledita Kreatív Oktatóanyagokat

“A leírásod szuper! Nagyon könnyű belőle dolgozni, minden érthető!!!  🙂

Az óvodákba is inkább ilyen babák kellenének…és persze minden gyerek kezébe!”

Mátyás M. Szilvia, Gyál

Óvónő és három gyermekes édesanya

lencsike-babaja1lencsike-babaja2„Két kislány édesanyjaként tudtam, nem maradhat játékbaba nélkül a ház, ez egyértelmű volt mindig. Azonban képtelen voltam békét kötni bármely bolti babával; még kompromisszumos megoldásnak sem találtam egyet sem alkalmasnak. Szerencsére a lányok sem.
Fantasztikus lehetőségnek tűnt Gledita tanfolyama – amin azonban saját előadásom miatt végül mégsem tudtam részt venni. Egy világ dőlt össze bennem, mert tudtam, a jövőben sokáig nem is lesz alkalmam pótolni az elmaradt tanfolyamot.
Ekkor ajánlotta fel maga Gledita az online tankönyvet, s mivel szabadkoztam, ismerve saját előzetes tudásomat a varrás tudományának területén, ígérte, fogja a kezem – digitálisan – s bármikor kérdezhetek. Megkapva a kezdő csomagot ismét bizonytalan lettem: egyáltalán nem láttam, hogy áll ez össze egy szerethető babának.
Amikor este végre nekiálltam, két dolog döbbentett meg: egyrészt annyira részletes, képekkel illusztrált könyvecskét kaptam, hogy nem esett nehezemre követni a lépéseket; másrészt igen gyorsan tudtam haladni a varrással, s gyakorlatilag az első pár lépés után már valóban kezdett élettel megtelni a babakezdemény. Izgalmas, látványos folyamat volt, s megdöbbentően hamar készen lettem az első, a második illetve a külföldi útra indult ajándék, harmadik babával is. A lányok is élvezték minden fázisát, s lesték, hogy alakul a babájuk. Nagyon tetszett nekik, hogy ők mondták meg, milyen színű legyen a haja, a szeme a saját babájuknak, az ő vágyaik keltek bennük életre.
Kicsit aggódtam is, ugyanis nekünk soha nem volt egyiküknek sem kedvenc bármijük. Se egy kedvenc plüssmaci, se egy rongyi vagy párnacsücsök. Semmi ilyesmi – most azonban bennem volt a félsz, olyat akartam nekik és velük készíteni, amihez kötődnek.
Már jó ideje megvan nekik a babájuk, s elég, ha azt mondom, reggel velük kelnek ki az ágyból, mennek a babák oviba, bölcsibe, s egyszer ez eső miatt bent felejtődtek az autóban – bizony addig nem is mehettünk be a szobájukba, amíg a babák esernyő alatt be nem vonultak a házba. Az alkotás könnyű volt a ‘kotta’ mentén, s azt kell mondjam, új családtagokkal bővültünk. Köszönjük!”

Háry Letícia, két kislány édesanyja
magtej.hu

Nádasy Márta1-2

Régi vágyam volt, hogy egyszer megtanuljak Waldorf babát varrni. Munkahelyi tapasztalataimból tudom, hogy a gyerekek mennyire szeretik a puha, simulni tudó, dús hajú, kedves arcú babákat.

Sokat nézelődtem a neten, mintákat, leírásokat kerestem. Ekkor találtam rá Edit honlapjára, ahol gyönyörködtem csodás babáiban, de aztán felfedeztem valami mást is, az oktató és baba csomagokat.   Azonnal rendeltem is néhányat! Ezekben a füzetekben megtaláltam mindent, amire szükségem volt, lépésről lépésre tanított meg a baba varrás technikájára. A leírások részletesek, érthetőek, még olyanoknak is, akik kevésbé tudnak varrni. Ami pedig nekem nagyon tetszett, hogy rengeteg kép segíti a leírások még jobb megértését. A baba sablon és a babaruhák szabásmintája annyira pontos, hogy szabás után minden rész milliméterre illeszkedik egymáshoz. A füzetek összeállítása is nagyon jó, mert mindenki kedvére választhat, attól függően, hogy fiú, vagy lány babát, vagy csak manót, alvókát szeretne készíteni.

A füzetekből megtanultam az alapokat, talán még többet is. Ezek után saját ízlésem szerint tudom majd alakítani babáim arcát, ruhatárát, hiszen minden baba más és más. Tükrözi alkotója egyéniségét.

Köszönet a füzetek alkotójának!”

Nádasy Márta, Gyula

 

“Örömmel küldöm a képeket az elkészült babáról!
Csodás élmény volt a megvarrása, még úgy is, hogy a karácsonyi készülődés hátráltatott. Tényleg olyan, mintha egy “gyermek” születne a kezeim között.”

Petrovics Anasztázia, Hort

“Tegnap nyílt Balatonföldváron foltvarró kiállításunk, melyen Gledita babámat is megmutattam, Az oktatócsomag alapján készült a kis vörös.. Nagyon jónak tartom a leírást, már varrom a kisebbik változat is.
Az unokám már sürget, hogy hozzam haza, mert nagyon szeretne már vele játszani. :)”

Somogyi Károlyné, Balatonföldvár

 

“Karácsonykor hamár pihenèsre kènyszerültem, gondoltam hasznosan töltöm az időmet. Ő az egysègcsomagból kèszült első babám, ès biztos hogy nem az utolsó!
Köszönöm a leìrást! Már most nagyon várom a következőt, azt hiszem ez is egy új szerelem!”

Büttner Katalin, Kecskemét

“Nyáron varrtam már egy babát az unokámnak, ami nem lett rossz, csak technikai hibákkal teli. Sötétben tapogatózva készült.Tőled tanultam meg hogyan kell megvarrni egy babát. Köszönöm!  A Füzetek mutatták meg a babavarrás technikáját. Nagyon élveztem az egyszerű és logikus leírásokat. A felnőtt lányaim is leadták az igényt saját babára! Ne féljetek elkezdeni, mert nektek is örömet okoz, nem csak a gyerekeknek. Az meg természetes, hogy egyre szebbet, jobbat szeretnétek varrni. Ezzel én is így vagyok. Mindenkinek sikeres babakészítést kívánok!”

Horváth Mária, Eger

viki-mano1“Drága Gledita!
Nemrég vásároltam az ebook-ot Tőled. Én már voltam egy Waldorf Baba varró tanfolyamon, de most a Te leírásod után megyek. Nézem, nézem, készítem, olvasom, … kicsit kezd gyanús lenni a leírás. :) 😉 vegyünk elő vonalzót… mérjük ki pontosan a közepét, … :)hát, mosolygok magamban… közel 40 évesen, mintha újra matek órán lennek. :) tökéletes precíz a leírás… :) pont mint egy matek tanár írta volna. :) Hát, baba varrás ide, baba varrás oda, ízig-vérig Matematika Tanár maradsz a lelked mélyén!
:)
Nem bántam meg a vásárlást!

Nekem szuper ez a pontos, precíz, szájbarágós leírás, köszönöm szépen! Imádom! Olyan édes lett a babám, hogy (hát nem tudom, szabad-e ilyet írni/ mondani?), de már most tiszta szerelmes vagyok bele.
:) <3

Köszönöm szépen!”

Szamuelcsik Viktória, Budapest

kati-maci1“A leírás és a szabásminta világos és hétköznapi nyelven megfogalmazott , mely segítségével nem csak született varrónők, hanem egy hétköznapi anyuka is el készítheti  ezt a kedves mackót.
Örömmel készítem el a családban lévő többi gyereknek is! Igazi élmény készíteni is és ajándékozni is!”
Büttner Katalin, Kecskemét
“A Gledita Kreatív Füzetek nélkül soha az életben nem tudtam volna babat készíteni!! A leirás nagyon jó; pontról pontra megmondja, mit kell csinálni. Mint egy jó szakácskönyv.
Miután elkészült a baba,  a kisebbik lanyom (2 eves) lecsapott rá; azóta esténként nem alszik el nélküle.  Köszönöm!”
Julia Meyer, Németország

Minden embernek akkor szerezhezjük a legnagyobb örömöt, ha a hobbijával, a szenvedélyével kapcsolatos ajándékkal lepjük meg. Így van ez a kreatív Hölgyekkel is, akiknek dupla öröm az alkotás, hiszen alkotásukkal nemcsak ömnagukat, de legféltettebb kincsüket, a gyermeküket, vagy az unokájukat is megörvendeztetik. A következőkben bemutatott csomagok már sok családba hoztak mosolyt és boldogságot. Kívánom, hogy ezt Te is megtapasztald! 


A Maci készítő Ajándékcsomag

Készíts mókás, tündéri macit, amit be tudsz állítani mókás pozíciókba! 

maci-poziciok-sales-oldalraA Maci készítő Ajándékcsomag a következőket tartalmazza:
maci-ajandekcsomag1-375

 • Oktatóanyag CD:
  • Gledita Kreatív Füzetek 9. – Hogyan készítsünk tündéri mackót mozgatható végtagokkal és fejjel? Az oktatóanyag 17 oldalas, 135 színes fázisfotóval illusztrált, rendkívül részletes PDF formátumú E-book, mely számítógép monitorján nézhető, szükség esetén saját használatra kinyomtatható.
  • Gledita Kreatív Füzetek 10. – Három mackóruha – kantáros nadrág, mellény és sapka elkészítésének részletes leírása és szabásmintái. Az oktatóanyag 11 oldalas, 83 színes fázisfotóval illusztrált E-book, mely számítógép monitorján nézhető, szükség esetén saját használatra kinyomtatható. CSAK AZ AJÁNDÉKCSOMAGBAN található, külön nem MEGVÁSÁROLHATÓ!
  • Mackó kulcstartó-Gledita Kreatív Füzetek Bónusz leírás, PDF formátumú E-book – 
 • A GLEDITA KREATÍV FÜZETEK NEM kézbe fogható nyomtatott füzetek!!
 • Ajánlás a Gledita Kreatív kínálatából, fényképek, ötletek macikhoz,
 • A maci készítéshez szükséges alapanyagok és eszközök nyomtatott listája,
 • Nyomtatott szabásminta a 22 cm magas maci testéhez,
 • Maci alapanyagok egy 22 cm magas macihoz a kiválasztott színben:
  • Anyag a testhez és a tappancsokhoz (a tappancs színe eltérhet a képen láthatótól!),
  • Maci ízület csomag,
  • Műanyag granulátum a maci nehezítéséhez.
 • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.
 • Az e-bookok és a csomag teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!
 • A Maci készítő Ajándékcsomag NEM TARTALMAZ kész macit!

Ilyen színekben választhatsz alapanyag csomagot (a középbarna wellsoft majdnem elfogyott):

macko-szinek

Kattints ide további részletekért a Maci készítő oktatóanyagról és alapanyagcsomagokról!( új ablakban nyílik!)

maci-ajcs-belso-kep
Kattints a képre, és kukkants bele! Nézd meg, mi található az Ajándékcsomagban! (új ablakban nyílik!)

A waldorf manó készítő Ajándékcsomag

Készíts puha, színpompás manóbabát, aki igazi jóbarát, kedves alvótárs lehet a gyermekednek, unokádnak!

mano-csopi-k

Az Ajándékcsomag a következőket tartalmazza:mano-ajandekcsomag1-375

 • Oktatóanyag CD:
  • Gledita Kreatív Füzetek 8. – Hogyan készítsünk waldorf manót? Az oktatóanyag 20 oldalas, 200 színes fázisfotóval illusztrált szájbarágósan részletes E-book.
  • Gledita Kreatív Füzetek 3. – Waldorf lány haj E-book + a horgolás alapjai. Az oktatóanyag 14 oldalas, 111 színes fázisfotóval illusztrált E-book.
  • Gledita Kreatív Füzetek 4. – Waldorf fiú haj E-book. Az oktatóanyag 10 oldalas, 77 színes fázisfotóval illusztrált E-book.  A babahaj E-book-ok segítségével hajas manóbaba is készülhet!
  • A GLEDITA KREATÍV FÜZETEK NEM kézbe fogható, nyomtatott füzetek!!
  • Ajánlás a Gledita Kreatív kínálatából, fényképek, ötletek manókhoz,Mano-montage1
 • Nyomtatott szabásminta a manó testéhez és ruháihoz
 • Speciális alapanyagok egy 30 cm magas manó babához és plüss a ruhájához a kiválasztott színben.
 • Lista a további, babavarráshoz szükséges alapanyagról és eszközökről (minden háztartásban megtalálható, vagy könnyen beszerezhető egy rövidáru boltban.)
 • Csomagoló doboz, melyből a mellékelt sablon segítségével babaágy készülhet a babának.
 • Sablon a babaágy készítéséhez, részletes leírással
 • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.
 • Az e-book-ok és a csomag teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!
 • A Manó készítő Ajándékcsomag NEM TARTALMAZ kész babát!

Jelenleg négy összeállításból tudsz választani:

 • rózsaszín-pink (az anyagból úgy is szabhatod, hogy a nadrág-sapka rózsaszín, és a felsőrész pink)
 • narancs színű, csíkos sapkával
 • Almazöld, sötétkék nadrággal
 • világoskék, fehér felsőrésszel

mano-szinek

Kattints ide további részletekért a Manó készítő oktatóanyagról és alapanyagcsomagokról! (új ablakban nyílik!)

mano-ajcs-belso
Kattints a képre, és kukkants bele! Nézd meg, mi található az Ajándékcsomagban! (új ablakban nyílik!)

Waldorf baba készítő Ajándékcsomag

Készíts kedves, formás öltöztethető hajas waldorf babát, aki egy életre kedvence lesz a gyermekednek, unokádnak!

tábor1

Az Ajándékcsomag a következőket tartalmazza:
GLEDITA KREATÍV Waldorf baba készítő AJÁNDÉKCSOMAG

 • Oktató CD: a Gledita Kreatív Füzetek, kb. 80 oldalnyi PDF formátumú oktatási anyag, 560 színes fotóval illusztrálva. Plusz ajándék: a CD-n megtalálható a 25 cm-es, 30 cm-es és 38 cm-es waldorf baba, és teljes ruhatárának 1:1 méretű szabásmintája, nyomtatható PDF formátumban.
  • A GLEDITA KREATÍV FÜZETEK Waldorf baba készítő oktatóanyagából a következőket tanulhatod meg:
   Formás waldorf baba fej és test elkészítése,
  • Három csinos babahaj babahölgyeknek,
  • Három vagány babahaj legénykéknek,
  • Három babaruha: ruha, blúz és szoknya,
  • Két féle bugyi, alsónadrág, hosszúnadrág, kantáros nadrág,
  • Rövid, vagy hosszú ujjú ing, blúz illetve póló elkészítése.
   Vagyis a babán kívül 6 haj leírás és 13 féle ruha elkészítésének leírását találod meg annyira részletesen, hogy egy kezdő is elboldogul vele
 • Alapanyag csomag egy 38 cm-es waldorf baba testéhez és fejéhez a speciális alapanyagokkal, KÉT SZÍNBŐL VÁLASZTHATSZ!
 • Nyomtatott szabásminta a 38 cm-es baba testéhez
 • Lista a további, babavarráshoz szükséges alapanyagról és eszközökről (minden háztartásban megtalálható, vagy könnyen beszerezhető egy rövidáru boltban.)
 • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.
 • Az e-book-ok és a csomag teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!

Választhatsz világosabb natúr, vagy kicsit sötétebb mediterrán szín között:

wbaba-szinekCsak néhány elemét szeretnéd a baba varró Ajándékcsomagnak? Nem probléma! A Gledita webshopban összeválogathatod, amit szeretnél! Kattints ide további részletekért a Waldorf baba készítő oktatóanyagokról, alapanyagokról, eszközökről! (új ablakban nyílik!)


Soha nem volt még ilyen könnyű a babavarrás:

GLEDITA KREATÍV Waldorf baba készítő Ajándékcsomag oktatóvideóval

Tartalma:

 • A Gledita Kreatív Füzetek, kb. 80 oldalnyi PDF formátumú oktatási anyag, 560 színes fotóval illusztrálva.
  Plusz ajándék:
  a DVD-n megtalálható a 25 cm-es, 30 cm-es és 38 cm-es waldorf baba, és teljes ruhatárának 1:1 méretű szabásmintája, nyomtatható PDF formátumban.

  • A GLEDITA KREATÍV FÜZETEK Waldorf baba készítő oktatóanyagából a következőket tanulhatod meg:
   Formás waldorf baba fej és test elkészítése,
  • Három csinos babahaj babahölgyeknek,
  • Három vagány babahaj legénykéknek,
  • Három babaruha: ruha, blúz és szoknya,
  • Két féle bugyi, alsónadrág, hosszúnadrág, kantáros nadrág,
  • Rövid, vagy hosszú ujjú ing, blúz illetve póló elkészítése.
   Vagyis a babán kívül 6 haj leírás és 13 féle ruha elkészítésének leírását találod meg annyira részletesen, hogy egy kezdő is elboldogul vele
 • Tartalmaz egy teljes, 3,5 órás oktatóvideó sorozatot, melyben a baba feje és teste elkészítésének minden mozzanatát végigkövetheted. Nagyon hasznos és értékes anyag!
  A DVD-t a számítógépen tudod lejátszani! Szükséges hozzá egy lejátszó program, amit az internetről ingyenesen letölthetsz. A segítség rajta van a lemezen!

  • Alapanyag csomag egy 38 cm-es waldorf baba testéhez és fejéhez a speciális alapanyagokkal
  • Tartalmaz 2 db közepes méretű nemezelő tűt, hogy még szebb arcú babát készíthess! A használatát az oktatóvideóban megtalálod!
  • Nyomtatott szabásminta a 38 cm-es baba testéhez
  • Lista a további, babavarráshoz szükséges alapanyagról és eszközökről (minden háztartásban megtalálható, vagy könnyen beszerezhető egy rövidáru boltban.)
  • Csomagoló doboz, melyből a lemezen található sablon segítségével babaágy készülhet a babának.
  • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.

Nem tartalmaz kézbe fogható, papír alapú füzeteket, de kinyomtatható saját használatra, ha szükséges!

A csomag nem tartalmaz hosszú, vékony babatűt! Ha nincs neked olyan, javaslom, hogy rendelj a csomagod mellé!

Ára: kb. egy átlagos nagyobbacska waldorf baba ára, 4-5 ruhával, vagy egy egy 3/4 waldorf baba tanfolyam ára… További részletek a webshopban.


Csecsemőbaba készítő Ajándékcsomag, oktatóvideóval

Készíts csecsemőbabát tűnemezeléssel felépített arccal, aki garantált sikert arat a gyermekednél, unokádnál!

Az Ajándékcsomag a következőket tartalmazza:

 • Oktató DVD – számítógépen olvasható:
  5,5 órányi OKTATÓVIDEÓ, 21 részre bontva a baba készítéséhez.
  a Gledita Kreatív Füzetek, kb. 87 oldalnyi PDF formátumú oktatási anyag, 630 színes fotóval illusztrálva. A DVD-n megtalálható a 45 cm magas csecsemőbaba, és teljes ruhatárának 1:1 méretű szabásmintája, nyomtatható PDF formátumban.

A PDF alapú GLEDITA KREATÍV Csecsemőbaba készítő E-book-okból a következőket tanulhatod meg: 

  • 12. füzet: Waldorf jelegű csecsemőbaba fej és test elkészítése. A fej tűnemezeléssel felépített, ezért a tűnemezelés alapjait is megismerheted. 
   A baba az arcon kívül sok kedves részletet tartalmaz: hímzett szem, fül, kidolgozott kéz és lábujjak, térd és könyök, kerek popsi, köldök.
  • 13. füzet: Pelenka készítése egy szabásminta, négy változat,
  • 14. füzet: 4 + 1 babahaj csecsemőbabáknak + a horgolás alapjai,
  • 15. füzet: Rugdalózó készítése csecsemőbabának,
  • 16. füzet: Nadrág és póló készítése csecsemőbabának,
  • 17. füzet: Angolpólya készítése csecsemőbabának,
  • 18. füzet: Sapka és cipő készítése csecsemőbabának
   Vagyis a babán kívül 4 haj leírás és 7 féle ruha elkészítésének leírását találod meg annyira részletesen, hogy egy kezdő is elboldogul vele.
  • Megtalálható a DVD-n kigyűjtve az összes szabásminta, nyomtatásra előkészítve (az E-book-ok végén is megtalálod őket.)
  • Nem tartalmaz kézbe fogható, papír alapú füzeteket, de kinyomtatható saját használatra, ha szükséges! 
  • A DVD számítógépen lejátszható.
   Az AVI formátumú videók megtekintéséhez a gépeden szükséges lesz egy videó lejátszó programra, pl. VLC media player, mely az internetről ingyenesen letölthető.
   A PDF alapú leírások
   megnyitásához és olvasásához szükséges lesz az Adobe Reader program, melyet szintén ingyenesen le tudsz tölteni a számítógépedre.
  • A DVD teljes tartalma szerzői jogvégelem alatt áll.

A DVD tartalmát egy lejjebb látható képen is tanulmányozhatod!

 • Alapanyag csomag egy 45 cm-es csecsemőbaba testéhez és fejéhez a speciális alapanyagokkal,
 • 3 nemezelő tű (1 gyenge, 1 közepes, 1 erős),
 • 100 g műanyag granulátum a baba nehezítéséhez,
 • Nyomtatott szabásminta a 45 cm-es baba testéhez,
 • Lista a további, babavarráshoz szükséges alapanyagról és eszközökről (minden háztartásban megtalálható, vagy könnyen beszerezhető egy rövidáru boltban.)
 • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.

Az Ajándékcsomag nem tartalmaz a ruhákhoz nyomtatott szabásmintát, nem tartalmaz kész babát!

Pillants bele a baba készítő OKTATÓVIDEÓBA! 1 percbe sűrítve a babakészítés néhány kedves pillanata:


A csecsemőbaba készítő oktatóanyag DVD tartalma (kattintva nagyíthatod):


ÁRAK, megrendelés: az ajándékcsomagok megrendelése átköltözözött a gleditashop.hu oldalra. Kattints IDE!