Különleges babák

Anime karaker baba
Anime karakter baba

A babavarrással úgy kerültem kapcsolatba, hogy az akkor 16 éves lányom régóta rágta a fülemet, hogy varrjak számára egy babát a kedvenc anime karaktere alapján. Végül beadtam a derekamat 🙂 Ő gondosan megtervezte, lerajzolta, én pedig elkezdtem felkutatni, hogy hogyan készítsem el. Nagyon nehéz volt használható leírást találni, de végül hosszas “előtanulmány” és kutakodás után megszületett az első baba, mely már waldorf technikával készült. Ez még olyan kezdetleges minőségű volt, hogy itt be sem mutatom. Mindazonáltal, bár ez még 2010-ben történt, a lányom még mindig nagyon szereti azt a babát.

Azóta sok karakter babát, illetve rajfilm szereplők babáit készítettem. Volt köztük anime figura, Disney figurák. Pocoyo babák. ( összeset megnézheted a linkre kattintva)

The Little Prince
Kis herceg a Rókával

A legsikeresebb figura a Kis Herceg, őt kérték legtöbbször. Az utóbbi időben már Rókát is készítettem mellé.

A Kis Herceg – Rózsa lány páros szerepelt egy esküvő díszeként is, ezekre a babákra nagyon büszke vagyok.

Asztalon álló, saját tervezésű dekorációs Angyalka és Tavasztündér babáim is nagy sikert arattak.

Az egyik legkedvesebb kihívás, amikor egy új karaktert formázhatok babává, előcsalogatva a jellegzetességeit. Tervezem hasonmás babák készítését is, ahol nem egy rajzfilm szereplője lesz az alany, hanem élő ember… Ez összetett, nagy kihívást jelentő feladat, rendkívül izgalmas számomra. Bízom benne, hogy a nagyközönség is szeretni és igényelni fogja a babáimat.

Nézz még több képet ezekről  babákról! Kattints IDE!                            

Rendelni szeretnél? Írj nekem itt, vagy kattints a Rendelés menüpontra! Az árakról ITT tájékozódhatsz.

Kérdésed van? Írj Gleditának!

 

Tetszik ez az oldal? Like-old és oszd meg a Facebookon!

Feliratkozás az Értesítőre