Babafotó demóbabák

Üdvözöllek a Gledita babafotó demóbabák rendelési oldalán!

Ha még nem találkoztál korábban a Gledita demóbabákkal, akkor javaslom, hogy először olvasd el az alapinformációkat a babákról!

Emma

A Gledita babafotó demóbabák csodálatos segítőtársak babafotósoknak, gyermekápolást tanító tanácsadóknak. Szintén jól használhatók hordozó eszközöket forgalmazó üzletekben az eszközök bemutatására, kipróbálására. 

A Gledita demóbabák kényelmesek, nem kemények, mint a műanyag babák. A végtagjai jól hajlíthatóak, és mozdíthatóak a megfelelő helyre és irányba. Az oktatók szerint hasonló érzés vele dolgozni, mint egy élő babával. A bébifotó babáknak rugalmasabbak az ízületei, hogy kinyújtható legyen a baba lába, viszont a behajlított állapotot is megtartsa.

A fejük nemcsak fordítható, de dönthető is előre-hátra, így bármely pozíció és kötés beállítható.

Minden Gledita baba egyedi rendelés alapján készül. Néha készítek rendelésen kívül is babát, főként olyankor, amikor egy új fejlesztésen dolgozom. 


Photolisart (Olaszország) fényképe

Babafotó demóbabát egy méretben készítek: 

 • 50 cm magas (1,7-2,5 kg) hajlított végtagokkal és forgatható fejjel.

A nehezítés 3 féle anyaggal történhet: kölessel, apró üveggyöngyökkel  vagy műanyag granulátummal. A maradék helyeket szilikonizált poliészterrel, illetve gyapjúval töltöm. A babák szerkezetéről, töltéséről több információt olvashatsz itt

A térdek és könyökök nagyon könnyen mozgathatók, jobban, mint más típusú, hajlított végtagú demóbabáknál. A babafotó demóbabáknál ki tudjuk nyújtani a hajlított végtagokat a testanyag károsodása nélkül.

A babafotó demóbabák forgatható és egyben dönthető fejjel készülnek. Ezt erős fém szerkezettel oldom meg. A következő videón látható a baba mozgathatósága, és “amatőr” babafotókat is láthatsz:


Ezt kell tudnod a rendelésről:

A baba alapára egy egyszerű babát tartalmaz, kiegészítő design elemek (extrák) nélkül. 
Egyszerű baba: kopasz fej, haj nélkül, egyszerű kéz, láb, ujjacskák nélkül, kerek popsi, fül és kukac nélkül, natúr (világos) színben.

A forgatható fejű alap-babák külön sorban, más alap áron szerepelnek.

Az egyszerű baba is tud mindent, amit kiegészítőkkel rendelkező társai, tehát minden munkára képes, amit végezni szeretnének vele. A bba feje waldorf technikával készül. Az arca tűnemezeléssel felépített és kézzel hímzett. 

Ha szeretnél, rendelhetsz “extrákat”, design elemeket a demóbabádhoz: 

Az “extrák”: kidolgozott kéz- és lábujjak, haj, kerek posi, fülek, kukac. Ha csokibarna, vagy mediterrán színű babát szeretnél, az is feláras. 

 

Az ár függ a baba méretétől, a töltésétől, és az extráktól. 

Úgy tudsz rendelni, hogy kitöltöd az oldal alján a megrendelő űrlapot:

 • Kiválasztott az általad kívánt méretet és töltést, valamint hogy forgatható fejű legyen-e az alap baba.
 • Válaszd ki az általad kívánt extrákat! Az űrlap összeadja az árakat, így a baba teljes árát az űrlap alján megtalálod.
 • Válaszd ki a fizetési és szállítási módot is! Fizethetsz előleget, vagy a teljes árat is. Lehet kártya, átutalás, PayPal is.
 • Töltsd ki a számlázási és szállítási adataidat is
 • Kattints a MEGRENDELEM gombra!

Ezután, a következő oldalon meg kell adnod néhány fontos részletet, amelyre szükségem van ahhoz, hogy elkészítsem a babádat! (Ne aggódj, a következő képeket ott is látni fogod!)

 • Választhatsz 3 féle arc közül: széles mosoly, szelíd mosoly, vagy waldorfos, egyszerű száj:

 • Választhatsz kopasz fej, gyapjúmohair haj, vagy műszálas effekt fonalból készített haj közül. Ha szeretnél hajat a babának, a következő képen látható anyagok és színek közül választhatsz. 
 • A felső sorban láthatók a gyapjúmohair fonalból horgolt és kifésült hajakat. Rövid hajat is tudok ebből készíteni, ha kicsit megnyírom, kifésülés után.
 • Az alsó sorban műszálas effekt fonalból horgolt és kifésült hajak láthatók. (a vörös fonal jelenleg nem elérhető)

 • Meg kell majd adnod, hogy milyen legyen a baba szeme: alvó egyszerű vagy szempillával, barna, kék, zöld, fekete? Kerek egyszerű, vagy fekete szegéllyel, pupillával?
szemek
Szem típusok és színek

És végül, nevet kellene adnod leendő babádnak! 

A rendeléskor lehetőséged lesz üzenetet hagynod nekem a babával kapcsolatban. Van-e valamilyen kérésed, hozzáfűzni valód a rendeléshez…

Nézz körül a  fotó galériában és válaszd ki, melyik baba tetszik legjobban neked! (arc, szem, mosoly, stb…)

A megrendelt babák általában 4-6 héten belül készülnek el. Ez a rendelések aktuális számától függ.  Amennyiben a baba nagyon sürgős, kérlek, e-mailben írj nekem a rendelés előtt, hogy megtudd, lehetséges-e elkészülnie. Olyan nem valószínű, hogy 1-2 héten belül tudnám vállalni a babát… (info @ gledita . hu)

A Gledita demóbabákat ruha nélkül szállítom. Bármely, megfelelő méretű bébiruha jó lesz rá!


Garancia: csecsemőszületési igazolás-1

 Az általam készített babákra garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy a kihordási időn belül (igénybevételtől függően – még nincs tapasztalat, hogy mennyi idő használódnak el, igyekszem tartósra készíteni) ingyen megjavítom, amennyiben az ide és visszaszállítási költséget vállalod.

A babához mellékelek egy „Születési anyakönyvi kivonatot”.

Tárolását használaton kívül javaslom jól záródó nejlon zacskóban, esetleg levendula párnácska társaságában. 

A babát mindig felöltöztetve használd. Megfelelőek számára a konfekció csecsemőruhák. A gyakorló baba nem gyermekjáték. Nehéz súlya miatt kisgyerek kezébe csak felnőtt jelenlétében add!

Igény szerint készítek kisebb méretű, könnyű, műszállal töltött, vagy enyhén súlyozott játékbabát is, amely ideális kistestvér születésekor a nagyobb testvér számára, vagy olyan kisgyereknek, aki szívesen utánozza, tanulja a hordozást. Könnyű játékbabát ezen az oldalon tudsz rendelni!


Szállítanod kell a demóbabádat a munkába? Rendelj, gyönyörű, ezüstszürke, vízhatlan, gyöngyvászon táskát Gledita logóval!  Belefér a legnagyobb, 62 cm magas Gledita demóbaba is, s persze a kisebbek is. A táska megvédi a babádat az esőtől, portól, és tarthatod benne akkor is, ha egy ideig nem használod. 

Mérete: 50 cm x 17 cm x 17 cm.

A logó szita-nyomott, fehér gyöngyvászon anyagra, így a táska mosható, 30 fokon. 

A táskákat három féle színű hevederrel készítem, sötétszürke, bordó, vagy sötétbarna. A rendelés után egyeztetünk, hogy melyik színűt szeretnéd. Küldöm a babáddal együtt, vagy akár később, utólag is rendelhetsz táskát, ha meggondoltad magad.