Gledita demóbaba megrendelő oldal

Gledita hordozós oktatóbaba megrendelő oldal

Ez az oldal arra szolgál, hogy megrendelhesd a Gledita hordozós, vagy babajóga, vagy babamasszázs babádat. A plusz információk segítenek, hogy könnyebben eldönthesd, hogy milyen babát rendelj magadnak.

Ha még nem találkoztál a Gledita oktatóbabákkal, javaslom, hogy először olvasd el a részleteket EZEN AZ OLDALON (új oldalon nyílik). 

Az eddig készült Gledita demó csecsemőbabák fotóid megnézheted ezen az oldalon az Albumokban, vagy a Gledita demóbaba zárt Facebook csoportban (csak tanácsadóknak!)

Amit a rendelésről tudnod kell:

Mindkét méretnek van egy alapára, mely egy alap kivitelű babát tartalmaz, kiegészítő design elemek nélkül. Az alap baba is mindent tud, amelyet kiegészítőkkel rendelkező társai, teljesen alkalmas a hordozós tanácsadói, maminbaba, kangatrénig, babajógya, babamasszázs munkára. Az alap babák arca is tűnemezelt technikával kialakított, ettől lesz formás, kedves Gledita baba!
Van lehetőséged olyan babát is rendelni, amelynek forgatható a feje. Az ilyen alap babának más az ára. Megtalálod a listában. Az alapra jönnek az „extrák”, amennyiben igényled. Pelenka, haj, kéz és lábujjak, kerek popsi, kukac. Ha csokibarna színű babát szeretnél, az is feláras.

Hordozós baba kiegészítők

Alkalomszerűen készítek koraszülött méretű hordozós babát is, igény szerint. Ez a méret nem szerepel a megrendelő űrlapon. Ha ilyen babára van szükséged, keress e-mailben!

A rendelés menete abból áll, hogy kiválasztod a méretet, a töltést, valamint azt, hogy milyen kiegészítőt szeretnél a babára. 

A kölessel töltött baba kicsit könnyebb, mint a kölessel és kvarchomokkal vegyesen töltött baba. Korábban készítettem csak kvarchomokkal töltött babákat is, de az eredmény nem olyan szép, mint a kölessel töltött babánál. A molyok ellen így is védeni kell, hiszen pamut anyagból készül és a fej készítéshez gyapjút használok. Ezért már nem készítek csupán homokkal kézített babákat!

A megrendelés után a visszaigazoló e-mail-ben találod majd azt az űrlapot, amelyen kiválaszthatod hogy milyen szemet, szájat, hajat, terpesz állást és nevet választasz a babádnak.

Hordozós baba szemek
Szemek
hordozós baba szájak
Szájak
hordozós baba hajak
Hajak

 

Garancia: csecsemőszületési igazolás-1

 Az általam készített babákra garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy a kihordási időn belül (igénybevételtől függően – még nincs tapasztalat, hogy mennyi idő használódnak el, igyekszem tartósra készíteni) ingyen megjavítom, amennyiben az ide és visszaszállítási költséget vállalod.

A babához mellékelek egy „Születési anyakönyvi kivonatot”.

Tárolását használaton kívül javaslom jól záródó nejlon zacskóban, esetleg levendula párnácska társaságában. A kölessel töltött babák mellé csomagolok levendula párnácskát.Levendula1

A babát mindig felöltöztetve használd. Megfelelőek számára a konfekció csecsemőruhák. A gyakorló baba nem gyermekjáték. Nehéz súlya miatt kisgyerek kezébe csak felnőtt jelenlétében add!

Igény szerint készítek kisebb méretű, könnyű, műszállal töltött, vagy enyhén súlyozott játékbabát is, amely ideális kistestvér születésekor a nagyobb testvér számára, vagy olyan kisgyereknek, aki szívesen utánozza, tanulja a hordozást. Ennek árát egyedi igény alapján határozom meg.

 


A Gledita demóbabák legújabb fejlesztése a forgatható fej. Erős fémszerkezettel készítem, ezért bármely olyan babához használható, ahol nem szükséges, hogy rugalmas legyen a baba nyaka.

A forgatható fej elkészítésére egy francia vásárlóm ösztönzött, azután egy éjszaka megálmodtam a megoldást. A szerkezet erős tartást biztosít a babának, miközben a fej is a megfelelő irányba fordítható.


Vinned kell a demóbabádat a munkába? Rendelj szépséges ezüstszürke, Gledita logós, vízhatlan gyöngyvászon táskát, amibe belefér a 62 cm magas baba is.

Mérete: 50 cm x 17 cm x 17 cm.

A logó szitanyomással készült, fehér gyöngyvászonra, így a táska 30 fokon mosható. 

A táskát több féle hevederrel készítem, sötétszürke, bordó és sötétbarna színnel. Rendelés után egyeztetek veled, hogy milyen színű van készleten. Ha tetszik, félreteszem neked, míg a babád elkészül. Ha nincs olyan, amit szeretnél, elkészítem a rendelt babával együtt.

Ha már van Gledita demóbabád, és csak táskát rendelnél mellé, azt kérlek, ne itt, hanem a táska rendelő oldalon rendeld meg!

“Gyönyörű és pont jó lett!”

G. Anna, kangatréner