Varrj babát

waldorf babák-500Ajándékot keresel egy olyan szerettednek, aki szeret kézműveskedni?

Régóta szeretnél megtanulni babát készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? 

Próbáltál már babát varrni, de az eredménnyel nem vagy elégedett? 

Ügyeskezű vagy, és szívesen kapnál a születésnapodra, névnapodra, Karácsonyra, vagy csak “úgy” olyan ajándékot, amivel új technikákat tanulhatsz meg?

Gyermekeid vannak, és elborzaszt a sok műanyag, lélektelen játék, ami a boltokban kapható, és olyan megoldást keresel, neked és a gyermekednek is elfogadható?

Szívesen készítenél a gyermekednek, unokádnak, rokon gyermekeknek olyan ajándékot, ami garantáltan évekig a kedvence lesz? 

Hallottad már a “waldorf baba” kifejezést, de fogalmad sincs, mit jelent, és mire jó?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, a legjobb helyen jársz!

Olyan, Magyarországon egyedülálló részletes oktatási anyagot dolgoztam ki a számodra, a GLEDITA KREATÍV FÜZETEKET, amellyel akár kezdőnként is, az otthonod kényelmében elkészítheted a leggyönyörűbb babát, amellyel valaha csak találkoztál! És nem csak egyet, hanem, mivel a tudás a Tied lesz, akárhányat! Akár egy egész babacsaláddal meglepheted a család legkisebbjét, hiszen a Gledita Kreatív füzetek alapján 3 méretben, fiú és lány babákat is készíthetsz teljes ruhatárral!


Babát varrni csodálatos!Lenke-v
Beleszeretsz, amint az első baba feje megformálódik a kezeid között! Ha pedig a babát a gyermeked társaságában varrod, az örök élmény lesz számára! Felidéződik a saját születése, és hihetetlen módon fog kötődni a BABÁHOZ, amit együtt alkottatok!

Mi a waldorf baba és miért ezt készítsünk?

A waldorf babát először a Rudolf Steiner által kidolgozott waldorf pedagógia alkalmazta. Azóta az egész világon elterjedt, mert sokan rájöttek, hogy a waldorf baba mennyire jó hatással van a gyermekekre.

A waldorf baba csodálatos tulajdonsága, hogy segíti a gyermek érzelmi fejlődését, hiszen a baba egyszerű vonásokkal rendelkezik, így bármely szerepet képes betölteni a szerepjátékokban és az élményfeldolgozásban.

Nagyszerűen gyakorolhatja rajta a gyermek a gondoskodást, eljátszhatja azokat a szerepeket, amelyeket ő is megtapasztal. Ennek fontos része a baba öltöztetése, vetkőztetése. Tehát olyan változatos ruhatár is kell a babának, amivel a játék megunhatatlan lesz!

A Gledita Kreatív Füzetek oktató csomag abban segít Neked, hogy olyan babát, játékot tudj készíteni a gyermeked, unokád számára, amely garantáltan a kedvence lesz.teljes csomag-babákkal-k

Waldorf babákGIF

Néhány fotó a GLEDITA KREATÍV Waldorf baba oktatóanyagokról, babákról
Egy olyan fantasztikus csomagot állítottam Neked össze, amely tartalmazza a tudásanyagot, az alapanyagot, és a környezettudatosság nevében még a csomagolódobozból is nagyszerű kiegészítőt készíthetsz a babád számára:
GLEDITA KREATÍV Waldorf baba készítő AJÁNDÉKCSOMAG

 

GLEDITA KREATÍV Waldorf baba készítő Ajándékcsomag

Tartalma:

 • Oktató CD: a Gledita Kreatív Füzetek, kb. 80 oldalnyi PDF formátumú oktatási anyag, 560 színes fotóval illusztrálva. Plusz ajándék: a CD-n megtalálható a 25 cm-es, 30 cm-es és 38 cm-es waldorf baba, és teljes ruhatárának 1:1 méretű szabásmintája, nyomtatható PDF formátumban.
  • A GLEDITA KREATÍV FÜZETEK Waldorf baba készítő oktatóanyagából a következőket tanulhatod meg:
   Formás waldorf baba fej és test elkészítése,
  • Három csinos babahaj babahölgyeknek,
  • Három vagány babahaj legénykéknek,
  • Három babaruha: ruha, blúz és szoknya,
  • Két féle bugyi, alsónadrág, hosszúnadrág, kantáros nadrág,
  • Rövid, vagy hosszú ujjú ing, blúz illetve póló elkészítése.
   Vagyis a babán kívül 6 haj leírás és 13 féle ruha elkészítésének leírását találod meg annyira részletesen, hogy egy kezdő is elboldogul vele
 • Alapanyag csomag egy 38 cm-es waldorf baba testéhez és fejéhez a speciális alapanyagokkal
 • Nyomtatott szabásminta a 38 cm-es baba testéhez
 • Lista a további, babavarráshoz szükséges alapanyagról és eszközökről (minden háztartásban megtalálható, vagy könnyen beszerezhető egy rövidáru boltban.)
 • Csomagoló doboz, melyből a mellékelt sablon segítségével babaágy készülhet a babának.
 • Sablon a babaágy készítéséhez, részletes leírással
 • Exkluzív jog, hogy beléphess a Gledita és Tanítványai Facebook csoportba, ahol közvetlen segítséget kapsz az Alkotótól.
 • Az e-bookok és a csomag teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

Dobozbol_agyat-hatter nelkül-800MEGRENDELEM

A gombra kattintva a Megrendelő űrlaphoz jutsz, melyet ki kell töltened a megrendeléshez!

Miért a Gledita Kreatív waldorf baba készítő Ajándék csomagot válaszd?

* Mert ez a Magyarországon kapható legrészletesebb, babavarrással foglalkozó oktatóanyag. 8 hónapon át készült, több, mint 1000 fotó közül válogattam ki azt a 560-at, ami belekerült a Füzetekbe. Így kb. 80 oldalnyi oktatóanyagot kapsz. Az ingyenes, felszínes leírásokból nem tudod megtanulni az igazán szép, kedves baba készítését… nem szólva a 13 féle ruha leírásáról. 

* Mert kezdők számára is könnyen érthető, követhető. Ha nem ájulsz el egy tű (varrótű) láttán, Te is meg tudod csinálni!

* Mert egy óriási tapasztalatokkal rendelkező oktatótól tanulhatsz, SŐT!!! Egy zárt Facebook csoportban bátran kérdezhetsz, ha elakadnál, és megmutathatod az elkészült babádat!

*Mert az oktatóanyag CD-n megtalálható összes test és ruha szabásminta 1:1 méretű változata mind a 3 baba mérethez: 25 cm, 30 cm, 38 cm-es babákhoz. Ez kizárólag az Oktató CD-n található, a külön vásárolt E-book-okban nem.

* Mert a bobozban megtalálhatod egy 38 cm-es baba speciális alapanyagait és testének nyomtatott szabásmintáját. A csomagokba a legjobb került! Sok kísérletezés után megtaláltam azokat a legmagasabb minőségű alapanyagokat, amelyekből igazán érdemes babát varrni, és én is ezeket használom a babáimhoz.

* Mert bármikor vásárolhatsz újabb babákhoz újabb alapanyag csomagokat, a legjobb minőségben.

* Mert a test alapanyag csomagokhoz külön gyártattam szép fehér dobozokat olyan méretben (40 x 20 x 15 cm), mely egy 38 cm-es babának is kényelmes babaágy lesz. Az átalakításhoz szerkesztettem egy fantasztikus sablont, mely ott lapul a dobozodban! A babaágy díszítésének csak a fantáziád szab határt!

*Mert mellékelem kigyűjtve a babavarráshoz szükséges többi hozzávaló listáját, így, ha be kell szerezned még valamit, magaddal viheted a rövidáru boltba. (Ne aggódj, csupa egyszerű dologról van szó – tű, gombostű, olló, stb… nagy része megtalálható minden háztartásban!)

*Mert az otthonod kényelmében tanulhatsz meg babát varrni, nem kell elmenned tanfolyamra, nem kell másra bíznod a gyermekedet, sőt, akár együtt is belevághattok a nagy baba készítő kalandba! Garantáltan óriási élmény lesz!

Ki tanít TÉGED babát varrni?

Gledita kis babaval
Varga Edit – Gledita

Varga Edit vagyok, A Gledita Kreatív Füzetek készítője, tanár és kézműves. 2010 óta foglalkozom babavarrással, de már több, mint 30 éve varrok, alkotok és tanítok.

A waldorf babáim eredeti szabásmintáját és az első instrukciókat az azóta elhunyt Orth Magda wadorf tanár és babakészítőtől kaptam, és nagyon sokat tanultam külföldi oktatóanyagokból, világszerte híres babakészítőktől is. Szenvedélyesen szeretek alkotni, és a tudásomat átadni. Mára már több száz baba kelt életre a kezeim között.

Babáim világszerte keresettek, Több “gyermekem” utazott már az Egyesült Államokba, Kanadába, és az Európai Unió országaiba.

Tanfolyamaimon sokaknak volt alkalma megízlelni a kézzel készül babácskák születésének örömét. Tapasztalataimat beleépítettem a Gledita Kreatív Füzetekbe.

Küldetésem, hogy a magyar anyukákat, nagymamákat megtanítsam babákat, játékokat készíteni.

Ezt írták, akik már kipróbálták:

Babaképek1

Gledita Oktatóanyag alapján varrt babákNyáron varrtam már egy babát az unokámnak, ami nem lett rossz, csak technikai hibákkal teli. Sötétben tapogatózva készült. Tőled tanultam meg hogyan kell megvarrni egy babát. Köszönöm!  A Füzetek mutatták meg a babavarrás technikáját. Nagyon élveztem az egyszerű és logikus leírásokat. A felnőtt lányaim is leadták az igényt saját babára! Ne féljetek elkezdeni, mert nektek is örömet okoz, nem csak a gyerekeknek. Az meg természetes, hogy egyre szebbet, jobbat szeretnétek varrni. Ezzel én is így vagyok. Mindenkinek sikeres babakészítést kívánok!”

Horváth Mária, Eger

“A leírásod szuper! Nagyon könnyű belőle dolgozni, minden érthető!!! 🙂 Az óvodákba is inkább ilyen babák kellenének…és persze minden gyerek kezébe!”

Mátyás M. Szilvia, Gyál
Óvónő és három gyermekes édesanya

 

„Két kislány édesanyjaként tudtam, nem maradhat játékbaba nélkül a ház, ez egyértelmű volt mindig. Azonban képtelen voltam békét kötni bármely bolti babával; még kompromisszumos megoldásnak sem találtam egyet sem alkalmasnak. Szerencsére a lányok sem.
Fantasztikus lehetőségnek tűnt Gledita tanfolyama – amin azonban saját előadásom miatt végül mégsem tudtam részt venni. Egy világ dőlt össze bennem, mert tudtam, a jövőben sokáig nem is lesz alkalmam pótolni az elmaradt tanfolyamot.
Ekkor ajánlotta fel maga Gledita az online tankönyvet, s mivel szabadkoztam, ismerve saját előzetes tudásomat a varrás tudományának területén, ígérte, fogja a kezem – digitálisan – s bármikor kérdezhetek. Megkapva a kezdő csomagot ismét bizonytalan lettem: egyáltalán nem láttam, hogy áll ez össze egy szerethető babának.

Amikor este végre nekiálltam, két dolog döbbentett meg: egyrészt annyira részletes, képekkel illusztrált könyvecskét kaptam, hogy nem esett nehezemre követni a lépéseket; másrészt igen gyorsan tudtam haladni a varrással, s gyakorlatilag az első pár lépés után már valóban kezdett élettel megtelni a babakezdemény. Izgalmas, látványos folyamat volt, s megdöbbentően hamar készen lettem az első, a második illetve a külföldi útra indult ajándék, harmadik babával is. A lányok is élvezték minden fázisát, s lesték, hogy alakul a babájuk. Nagyon tetszett nekik, hogy ők mondták meg, milyen színű legyen a haja, a szeme a saját babájuknak, az ő vágyaik keltek bennük életre.

Kicsit aggódtam is, ugyanis nekünk soha nem volt egyiküknek sem kedvenc bármijük. Se egy kedvenc plüssmaci, se egy rongyi vagy párnacsücsök. Semmi ilyesmi – most azonban olyat akartam nekik és velük készíteni, amihez kötődnek.

Már jó ideje megvan nekik a babájuk, s elég, ha azt mondom, reggel velük kelnek ki az ágyból, mennek a babák oviba, bölcsibe, s egyszer ez eső miatt bent felejtődtek az autóban – bizony addig nem is mehettünk be a szobájukba, amíg a babák esernyő alatt be nem vonultak a házba. Az alkotás könnyű volt a ‘kotta’ mentén, s azt kell mondjam, új családtagokkal bővültünk. Köszönjük!”

Háry Leticia
magtej.hu

 

A Waldorf baba készítő ajándékcsomag ára: 24.000 Ft HELYETT MOST csak: 17.700 Ftmely kb. egy átlagos waldorf baba ára, 1-2 ruhával, vagy egy egy fél waldorf baba tanfolyam ára…

MEGRENDELEM A gombra kattintva a Megrendelő űrlaphoz jutsz, melyet ki kell töltened a megrendeléshez!

Az E-bookat külön-külön, vagy kisebb csomagban is meg tudod vásárolni, és 9 féle plusz waldorf baba alapanyag csomagból is választhatsz. Az E-book-ok és az anyagcsomagok részletes ismertetőjét is megtalálod a sárga gombra kattintva.

Megnézem-gomb1-340