Karácsonyi Akció

Kreatív Vagy, és nem varrtál még babát? Sohasem aktuálisabb, mint ilyenkor, Karácsony közeledtével!

Ha ügyes kezűek vagyunk, mi mást ajándékozhatnánk, mint szerető kezünk munkáját! Lehet végre babát, macit varrni, hogy minden gyermek szíve vágya teljesüljön…

A munkámnak fontos része, hogy tanítsam az Anyukákat, Nagymamákat, ügyes kezű Hölgyeket a baba és maci készítés fortélyaira. Már négy éve, hogy az első oktatóanyagaimat közreadtam, és azóta több százan csatlakoztak a Gledita Tanítványok csoportjához. Mindnyájukra nagyon büszke vagyok.

Néhány üzenet, vélemény a közös FB csoportból:

“Elkészült Karesz!😍 Volt benne bontás, újra varrás. Van benne pár apró hiba, de kész van.😉 Minden pillanatát imádtam! Köszönöm Gleditának a segítséget. Mikor kerestem egyből segített, hogy mire figyeljek. Fantasztikus a tananyag, csodás volt Veled együtt készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Fantasztikus élmény.☺️ “
Szilvia


“Elkészült Bendegúz, és hugicája, Zorka. Köszönöm Gledita. Szuper a videó. Már a kislány készítésénél alig kellett használnom.😍😍😍”
Zsuzsanna


“Sziasztok!
Folyamatosan készítem a csecsemő babákat. Már álmomból felébredve is tudom minek mekkorának kell lennie, mégsincsen két egyforma. ❤
Igazad volt Edit, tényleg nagy szerelem ez. Alig várom a névnapomat, hogy megkapjam a baba készítő füzetet is. ♥”
Anita


“Sziasztok! Szeretném bemutatni az én legújabb babámat, ezúton köszönöm a szuper oktatóanyagot! … Nekem nagyon a szívemhez nőtt minden tökéletlenségével, hibájával együtt ☺️“
Anna

Ha Téged is érdekel a babakészítés, itt az ideje megtanulni!

Hagyomány a Gledita Kreatívnál, hogy az Ünnep előtt kedvezményt kapsz az ÖSSZES kreatív termékre: oktatóanyagokra, alapanyagokra, csomagokra, eszközökre!

A kuponkód: GLEDITAKAR19

A kuponkód sávosan, egyre csökkenő mértékű kedvezményt ad:

2019. november 24 – 30. – 15%

2019. december 1 – 8. – 10%

2019. december 9 – 18. – 5%

kedvezmény az összes baba és maci készítő oktatóanyagra, alapanyagra, eszközre

A kuponkódot a következő módon tudod használni:

  1. Válaszd ki, hogy milyen babát vagy macit szeretnél készíteni (Waldorf hajas baba, Waldorf manó, Waldorf jellegű csecsemőbaba, Mackó vagy Nyuszi).
  2. Kattints a megfelelő linkre, ezzel eljutsz a megfelelő megrendelő oldalra, ahol részletes leírást találsz a termékekről.
  3. Az oldalak alján található Megrendelő Űrlap kitöltése során írd be a GLEDITAKAR19 kuponkódot a megfelelő mezőbe, majd
  4. Kattints a Megrendelem gombra!

Ha többféle játék készítéséhez szeretnél rendelni (pl. baba és maci készítőt is), azt külön megrendelésként tudod leadni. Ekkor a második (harmadik,…) rendeléskor állítsd be a Személyes átvételt, de megjegyzésbe írd be, hogy az első rendeléseddel együtt postázzam!

A GLEDITAKAR19 kuponkódot akárhányszor felhasználhatod 2019. december 18. éjfélig, az időponttól függően különböző kedvezményt kapsz!

Nincs időd alkotni az Ünnep előtt? Kérd ajándékba a családtól, vagy lepd meg magad egy Baba vagy Maci készítő Ajándékcsomaggal, hogy azután majd nyugodtan alkothass az Ünnep után! 

Itt összefoglalom, hogy melyik oldalakon használható a GLEDITAKAR19 kuponkód. Kattints a megfelelő sorra!

A Waldorf babás oktatóanyagok, csomagok mellé most ajándékba adok egy angyalka baba ruha leírást is!