Waldorf manó készítő tanfolyam

Gledita Kreatív waldorf manó készítő tanfolyam

  • Hamarosan gyermeked, vagy unokád születik?
  • Kicsi gyerek van a családban, aki még nem igényli az öltöztethető hajasbabát, de nagyon vágyik egy alvótársra, aki megvígasztalja, ha Anya épp nincs a közelben?
  • Van kisfiú a családban?
  • Szeretnél rövid idő alatt kedves, aranyos babát készíteni a gyermeknek, ami szebb lesz minden eddigi játékánál?

 Csodálatos öröm babát varrni, és otthon készült játékot kapni! Tapasztalatból tudom, mennyit jelent a gyermeknek egy ilyen ajándék. Önmagad, a szeretetedet ajándékozod annak, aki a legnagyobb kincs az életedben!


Waldorf manó weboldalra-4001 napos, 7-8 órás waldorf Manó készítő tanfolyamra várlak Téged!  A tanfolyam nagy előnye, hogy egyetlen napon elvégezheted, nem kell többször utaznod.

Olyan ötletes elkészítési módot fejlesztettem ki számodra, ami meggyorsítja a babakészítés folyamatát, így néhány óra elegendő, hogy kezedbe foghasd saját készítésű manó babádat.

 

A tanfolyamon a képeken látható babákhoz hasonló, 30 cm-es waldorf manóbabát, vagy választásod szerint waldorf jellegű, mosolygósabb manócskát fogsz készíteni. Megtanuljuk a szép, formás waldorf baba fej technikáját, és mindenki elkészíti a saját babáját, színpompás ruhácskában. A ruha színét kiválaszthatod, a képeken láthatónál nagyobb színválasztékban!

A manóbaba nem öltöztethető, sapkája, ruhája rögzített. A sapka puha bojtja ideális a kisgyermek számára szopogatásra, “bögyörgetésre”. Garantáltan elválaszhatatlan társak lesznek!

A tanfolyamon tanult technika alkalmas arra, hogy később változatos babákat készíthess a család legkisebb tagjai számára. 

Az időpontokat megtalálod a jelentkezési űrlapon az oldal alján!

Jelentkezési határidő a tanfolyam előtti hét vasárnap este.

 

A tanfolyamhoz szükséges a kézi és gépi varrás alapjainak ismerete! 


Ki tanít TÉGED babát varrni?

Gledita-tanít
Varga Edit – Gledita – Tanfolyami pillanat

Varga Edit vagyok, A Gledita Kreatív Füzetek készítője, tanár és kézműves. 2010 óta foglalkozom babavarrással, de már több, mint 30 éve varrok, alkotok és tanítok.

Szenvedélyesen szeretek alkotni, és a tudásomat átadni. Mára már több száz baba kelt életre a kezeim között.

Babáim világszerte keresettek, Több “gyermekem” utazott már az Egyesült Államokba, Kanadába, és az Európai Unió országaiba.

Rendszeresen tartok tanfolyamokat kecskeméti otthonomban, illetve más városokban, ha van rá igény. Tanfolyamaimon sokaknak volt alkalma megízlelni a kézzel készül babácskák születésének örömét, és vannak visszatérő tanítványaim is. Tapasztalataimat beleépítettem a Gledita Kreatív Füzetekbe. A kép is egyik tanfolyamomon készült.

Küldetésem, hogy a magyar anyukákat, nagymamákat megtanítsam babákat, játékokat készíteni.

 


Manó-promóA tanfolyam díja: 9.000 Ft oktatási díj + a manó baba alapanyaga, amely 3.000 Ft. Ezt a helyszínen tudod megvásárolni, szükséges a tanfolyam elvégzéséhez.  A ruha színét kiválaszthatod.

Hozd el egy barátnődet, anyukádat, lányodat, akkor az oktatási díj fejenként csak 7.500,- Ft!
Ha ketten jöttök, 15.000,- Ft! Ha hárman, akkor 22.500,- Ft, (+3.000 Ft alapanyag/fő)

A helyedet 50% előleg befizetésével biztosíthatod. Az oldal alján található űrlapon tudsz jelentkezni.

Ezt hozz magaddal:

  • szabó olló, szabócenti, gombostű, szabókréta, puha ceruza, golyóstoll, néhány szendvics ebédre. Ha van babatűd, azt is hozd el! (ha nincs, nálam lesz alkalmad vásárolni a későbbi babákhoz. Nagyon hasznos eszköz!)
  • Amennyiben lehetséges, hozd el a varrógépedet, hogy ne várjunk egymásra a gépi varrásnál.

A tanfolyamot kis csoportban, minimum 3 fő jelentkezése után tudom megtartani. A csoport létszám maximum 6-8 fő.

Gyere, sajátítsd el ennek a csodálatos hobbinak az alapjait, és készítsd el velem a saját babádat! Várlak szeretettel! Keresd meg a legközelebbi időpontot és jelentkezz MOST!